ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide

AUTOMOBILE

DEDICAȚI CALITAȚII, CONECTAȚI CU PRECIZIA

Industria auto este sub presiune cănd vin in discuție cerințele constante, incluzand reducerea gazelor de seră. Un element critic este ținta de a reduce greutatea vehiculelor. In 2014 si 2015 a fost o schimbare majoră in utilizarea aluminiului tradiționale folosită pentru productia auto, luănd in considerare si inlocuirea cu metode avansate de combinare a oțelului tare cu aluminiul (AHSS). Este un trend ce va avea in consecință cresterea acesteia pe viitor.

ETEM este capabil sa creeze avand la bază cele patru decenii de experiență in industria metalurgică. Adițional, compania a investit in oameni competenți si performanța echipamentelor tehnice.  Ca rezultat, ETEM a devenit pentru industria auto un furnizor de bază pe profile din aluminiu, dar si aluminiu semi-finit si produse finite.

Normele și cerințele industriei auto sunt certificate la nivel inalt insoțite de proceduri standardizate. ETEM are răspunderea de livra produse calitative in conformitate cu specificația, colaboreaza si formează relații cu organizații acreditate cat si laboratoare din intrega Europa (de exemplu, Institutul Korrosionsschutz in Dresden, Universitea Nationala de Tehnica din Atena) pentru a testa , certifica produsele si procesarea acestora.

ETEM este certificat pentru producța profilelor din aluminiu in cazul ACCIDENTELOR RELEVANTE si este acreditat ca furnizor auto ce face parte din categoriile : Nivelul 2 si Nivelul 1,  ce produce special pentru industria auto prin intermediul echipamentelor dedicate (OEMs).

Obiectivul ETEM este de a ințelege clar nevoile clienților și să le ofere produse cu valoare adăugată, care ii  ajuta pentru a atinge obiectivele lor. Cu o echipă dedicată pe cercetare și dezvoltare, creativă și de înaltă calificare, cu o vastă experiență în sectorul automobilelor,  Etem colaborează cu clienții chiar din etapele preliminare ale unui proiect pentru a ajuta la atingerea rezultatului dorit.

AUTOMOBILE