ETEM Logo
Inchide
25.5.2017

A 4-A CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE CONSTRUCȚII FAȚADE MARCA ETEM - URMEAZĂ

MAI MULTE

Conferința Internațională de Inginerie a Fațadei ETEM are loc pe 21 octombrie 2017. In fiecare an, acest eveniment de vârf de pe piață reunește figuri de profil și specialiști în domeniul arhitecturii pentru a explora teme de fațade. Sesiunile se înscriu în cele mai recente tendințe în ingineria fațadelor, în cele mai multe idei și concepte de ultimă generație, precum și subiecte legate de dezvoltarea mediului urban și tehnologiile de construcție contemporană.

Evenimentul ETEM este acum un forum global, atrăgând experți de renume internațional din întreaga lume. Vorbitorii prezintă teorii și idei alături de soluții conceptuale de inginerie, toate create pentru a inspira și a încânta o audiență internațională de participanți. Conferința nu se referă doar la schimbul de cunoștințe și la dezvoltarea ideilor, ci și la crearea de rețele, cu multe oportunități de a face legături și de a discuta idei noi.

Calitatea reprezentanților ilustrează excelența evenimentului. De exemplu, în 2015, în cadrul celei de-a treia conferințe de fațadă, principalii vorbitori au fost Kas Oosterhuis, co-fondatorul studioului Oosterhuis Lénárd, Tobias Wallisser, fondatorul LAVA, și Thorsten Helbig reprezentând Knnipers Helbig Advanced Engineering. 400 de persoane din industria construcțiilor au participat la evenimentul din Sofia, precum și mulți alți reprezentanți instituționali și arhitecți.

Conferința din 2017 promite să fie cea mai bună încă, oferind o platformă pentru numeroase figuri bine cunoscute din ingineria arhitecturii și a fațadelor. Un program dinamic al subiectelor adaptate cu atenție va include prezentări, sesiuni și o mulțime de oportunități pentru crearea de rețele. Linia de vorbitori din acest an prezintă experți renumiți din diverse industrii care oferă un punct de vedere proaspăt cu privire la ultimele tendințe și inovații de design.

Acestea sunt doar câteva dintre ele:

Inginerul Mathieu Meur, director tehnic la DP Architects Studio, Singapore, care este specializat în ingineria fațadelor în contextul designului durabil.

Proiectul Dubai Mall, în curs de desfășurare, este cel mai mare mall din lume, cea mai importantă construcție DP Architects de departe și unul dintre proiectele proprii ale domnului Meur. Imensul centru comercial, care cuprinde 550.000 de metri pătrați, este un oraș construit într-un alt oraș, care găzduiește o gamă largă de oportunități de cumpărături, divertisment și petrecere a timpului liber. În 2013, a fost cel mai vizitat punct turistic de pe planetă, cu peste 75 de milioane de vizitatori în total.

Steen Andersen reprezentând Henning Larsen Architects are o vastă experiență tehnică în structurile de sticlă, precum și soluții complexe de fațadă. El a proiectat clădiri unice, de exemplu, folosind cvasi-cărămizi pentru a construi Sala de Concerte Harpa și Centrul de Conferințe din Reykjavik. Henning Larsen Arhitecții sunt renumiți pentru proiectele lor culturale și educaționale. Printre acestea se numără "Harp" din Reykjavik și un proiect pentru Opera de la Copenhaga. În prezent, studioul lucrează la proiecte similare, cum ar fi Muzeul Național din Östersund, Suedia și Opera din Hangzhou din China.

Arhitectul Andrea D'Antrassi va prezenta pe tema experienței dobândite la gigantul arhitectural chinez MAD Architects. Fondată de arhitectul chinez Ma Yansong în 2004, MAD Architects este o companie globală de arhitectură axată pe dezvoltarea de modele futuriste, organice și tehnologice avansate, inspirată din interpretările actuale ale afinității estice a naturii. Turnul absolut al zgârie-nori din Mississauga, Canada, este un exemplu perfect pentru unul dintre cele mai memorabile dintre proiectele studioului. Înapoi în 2014, MAD a câștigat contractul pentru a lucra la Muzeul Lucas de Artă Narativă din Chicago, devenind prima firmă chineză de arhitectură care a construit o construcție culturală atât de mare în străinătate. 

Arhitectul Vladimir Marinov este expert în soluții de fațadă și identifică noi forme, imagini și materiale pentru crearea unui design armonios și a unui mediu urban confortabil. Marinov face parte din grupul ARUP, care aduce împreună profesioniști din diferite discipline din întreaga lume. Este bine cunoscut pentru rolul său în primul sistem feroviar britanic High Speed ​​1, cunoscut sub numele de Channel Tunnel Link Tunnel. În cadrul evenimentului se vor vorbi și numeroase nume remarcabile din sectorul arhitectural bulgar, printre care arhitectul Angel Zahariev, fondator al arhitecților bulgari de arhitectură A & A. A & A lucrează la proiecte cheie care explorează teme spațiale și arhitecturale din Sofia, inclusiv zgârie-nori de la Fort Fort și Sky Fort.

Arhitectul Radomir Serafimov este un expert cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul designului arhitectural. Unul dintre cele mai recente proiecte ale sale este clădirea multifuncțională a Birourilor Albastre din Sofia, care este o structură cu adevărat distinctivă, cu formele ei simple, fațadele de oglindă de suprafață și detaliile delicate sculptate. 

Pentru anul 2017, ETEM a realizat un program dinamic care prezintă gândire creativă, inovatoare și inspirată. Pentru a participa la eveniment sau pentru a primi ultimele știri și anunțuri despre vorbitorii și subiectele cheie, înscrieți-vă pentru actualizări prin e-mail sau consultați site-ul facadeconference.com.

BMW Bulgaria, Elval Color, Inver și Ursa sunt co-parteneri la evenimentul din acest an

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
CITESTE MAI MULT
27.2.2018

CONFERINTA ETEM BUSINESS PARTNERS, BUCHAREST

Acestea fiind spuse, avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM BUSINESS PARTNER, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC
CITESTE MAI MULT
15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie.
CITESTE MAI MULT