ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
14.11.2018

COMPANIA ETEM S-A PREZENTAT CU SUCCES LA FORUMUL AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

MAI MULTE

Compania ETEM a prezentat cu succes produsele sale la expoziția specializată  cu durată de patru zile în cadrul forumului  AUTOMOTIVE FORUM & EXPO, organizat în Sofia de asociația Automotive Cluster Bulgaria. Acest forum a avut ca scop  să cuprindă toate felurile de tehnologii noi, electromobile, piese și componente auto, echipamente  de service auto și de garaj, accesorii și materiale de consum auto pentru  autoturisme, autoutilitare și autocamioane.

Accentul  în prezentarea produselor companiei ETEM a fost pus pe gama largă de profile din aluminiu gată fabricate și semifabricate, destinate industriei auto. Un interes major în rândul vizitatorilor a stârnit automobilul marca BMW 530e, expus în fața standului companiei, în construcția căruia sunt introduse multe profile din aluminiu ale companiei ETEM.

În cadrul forumului AUTOMOTIVE FORUM & EXPO  a fost prezentat un bogat program de networking, au avut loc și seminare organizate în mod special pentru expozanți,  la care s-au discutat diferite teme actuale din domeniu.

Directorul general operativ al companiei ETEM, domnul   Johan van Putten a luat parte la conferința de experți  organizată  în cadrul expoziției.  El a prezentat  producția  de specialitate a companiei ETEM constând în cutii din aluminiu, destinate bateriilor mijloacelor de transport cu tracțiune electrică.

Domnul  Vladimir Velikov, partenerul de business  în domeniul resurselor umane, a prezentat în cadrul conferinței, la dezbaterea temei  „Zilele de carieră pentru industria auto”,  posibilitățile de o promovare profesională  reușită în cadrul companiei.  ETEM dispune de o structură efectivă, care oferă angajaților companiei o dezvoltare de carieră în condițiile unei moderne politici de cadre.

Evenimentul a reușit să adune într-un loc niște figuri cheie ale industriei auto, transformându-se într-o platformă  pentru întâlniri individuale, dezbateri  și  creare de noi contacte.  Forumul  AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 a reușit să lanseze cu succes începutul unei bienale, care va fi organizată în fiecare an par.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

19.11.2018

COMPANIA ЕТЕМ ÎNCEPE CREAREA UNEI BIBLIOTECI BIM

Accesul la biblioteca BIM a sistemului ETEM E85 îl puteți obține după ce Vă înregistrați în site-ul nostru accesibil pentru versiunile Autodesk Revit din 2019 până la 2016
CITESTE MAI MULT
14.11.2018

COMPANIA ETEM VA PARTICIPA LA EXPOZIȚIA BAU 2019

TÂRGUL BAU VA AVEA LOC ÎNTRE 14 ȘI 19 IANUARIE 2019
CITESTE MAI MULT
30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
CITESTE MAI MULT