ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
14.11.2018

COMPANIA ETEM S-A PREZENTAT CU SUCCES LA FORUMUL AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

MAI MULTE

Compania ETEM a prezentat cu succes produsele sale la expoziția specializată  cu durată de patru zile în cadrul forumului  AUTOMOTIVE FORUM & EXPO, organizat în Sofia de asociația Automotive Cluster Bulgaria. Acest forum a avut ca scop  să cuprindă toate felurile de tehnologii noi, electromobile, piese și componente auto, echipamente  de service auto și de garaj, accesorii și materiale de consum auto pentru  autoturisme, autoutilitare și autocamioane.

Accentul  în prezentarea produselor companiei ETEM a fost pus pe gama largă de profile din aluminiu gată fabricate și semifabricate, destinate industriei auto. Un interes major în rândul vizitatorilor a stârnit automobilul marca BMW 530e, expus în fața standului companiei, în construcția căruia sunt introduse multe profile din aluminiu ale companiei ETEM.

În cadrul forumului AUTOMOTIVE FORUM & EXPO  a fost prezentat un bogat program de networking, au avut loc și seminare organizate în mod special pentru expozanți,  la care s-au discutat diferite teme actuale din domeniu.

Directorul general operativ al companiei ETEM, domnul   Johan van Putten a luat parte la conferința de experți  organizată  în cadrul expoziției.  El a prezentat  producția  de specialitate a companiei ETEM constând în cutii din aluminiu, destinate bateriilor mijloacelor de transport cu tracțiune electrică.

Domnul  Vladimir Velikov, partenerul de business  în domeniul resurselor umane, a prezentat în cadrul conferinței, la dezbaterea temei  „Zilele de carieră pentru industria auto”,  posibilitățile de o promovare profesională  reușită în cadrul companiei.  ETEM dispune de o structură efectivă, care oferă angajaților companiei o dezvoltare de carieră în condițiile unei moderne politici de cadre.

Evenimentul a reușit să adune într-un loc niște figuri cheie ale industriei auto, transformându-se într-o platformă  pentru întâlniri individuale, dezbateri  și  creare de noi contacte.  Forumul  AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 a reușit să lanseze cu succes începutul unei bienale, care va fi organizată în fiecare an par.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

7.6.2019

EТЕМ A DEVENIT MEMBRUAL CONSILIULUIPENTRU CLĂDIRI ÎNALTE ȘI MEDIU URBAN CTBUH

Compania ЕТЕМ a aderat în mod oficialla asociația internațională profesionalăConsiliu pentru Clădiri ÎnalteșiMediu Urban
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM CU SUCCES A PREZENTAT PROIECTUL INDEWAG LA „ZILELE EUROPENE ALE INDUSTRIEI”

ЕТЕМ cu succes a prezentat proiectul InDeWaG la „Zilele europene ale industriei”, organizate de Comisie Europeană în capitala Europei - Bruxelles
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM S-A PREZENTAT CU SUCCES LA EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ BAU

ЕТЕМ cu succes a prezentat deciziile sale la expoziția internațională BAU, care a avut loc de la 14 până la 19 ianuarie la Munchen, Germania
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM BULGARIA SEPARĂ PRODUCEREA PROFILELOR DIN ALUMINIU EXTRUDAT

Filiala societății Viohalco SA, Etem Bulgaria, a luat decizie de separarea producerii profilelor din aluminiu extrudat și prelucrarea suplimentară a profilelor din aluminiu, încheind contract de investiție cu Gestamp.
CITESTE MAI MULT