ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
14.11.2018

COMPANIA ETEM VA PARTICIPA LA EXPOZIȚIA BAU 2019

MAI MULTE

Echipa lui ETEM se pregătește în mod serios pentru participarea la BAU 2019, unul dintre cele mai prestigioase târguri de arhitectură, materiale și soluții de sistem. Evenimentul are loc la fiecare doi ani în München, Germania și a devenit o platformă eficientă de afaceri pentru industria construcțiilor pe plan internațional.  

Standul companiei ETEM va fi amplasat pe o suprafata de 72 mp. și poate fi găsit sub numărul 411 în sala nr. C1. Anul acestă, conceptul companiei constă în dorința de a prezenta soluții și produse specifice, care sunt adaptate tendințelor actuale și nevoilor arhitecturale în domeniul ingineriei fațadelor de clădiri. 

Compania ETEM va prezenta o gamă largă de produse care sunt gată să răspundă diferitelor cerințe ale diferitelor piețe internaționale. La expoziția BAU 2019, compania va prezenta câteva dintre cele mai recente soluții sale de sistem - soluții de protecție solară cu control automat, combinate cu o fațadă suspendată E85, sistem de uși și ferestre E68 cu aripă ascunsă, ușă de intrare E75 cu folosirea unui material aplatizat, pergole special elaborate și altele. 

Târgul BAU va avea loc între 14 și 19 ianuarie 2019. Cele patru teme cheie selectate pentru a focaliza interesul participanților la BAU 2019, vor fi dedicate ultimelor inovații și soluții interdisciplinare pentru construcțiile comerciale și rezidențiale, precum și tendințele în mobilierul interior pentru renovarea și modernizarea spațiilor.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

23.5.2020

CELE 5 ÎNTREBĂRI ALE ETEM ADRESATE - STEVEN KENNEDY, GRIMSHAW ARCHITECTS

După mine, orașele viitorului vor fi mult mai verzi, decât sunt acum
CITESTE MAI MULT
29.4.2020

CELE 5 ÎNTREBĂRI ALE ETEM ADRESATE PABLO ZAMORANO, HEATHERWICK STUDIO

Cred că materialul viitorului va fi legat de natură și va fi complet biologic
CITESTE MAI MULT
14.4.2020

CELE 5 ÎNTREBĂRI ALE ETEM ADRESATE LUI MIRON MUTYABA, DESIGNER-ȘEF ÎN BIROUL DE ARHITECȚI ZAHA HADID ARCHITECTS

Inspirația mea vine ca o reacție față de provocările din jurul proiectului
CITESTE MAI MULT
31.3.2020

EXPOZIȚIA UNICĂ „ȘCOALA ATENIANĂ” ADUNĂ PE UN LOC SPAȚII ACADEMICE DIN DIFERITE EPOCI

Expoziția este susținută de ЕТЕМ și va continua până la data de 17 mai 2020 în muzeul Benaki – Atena
CITESTE MAI MULT