ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
14.11.2018

COMPANIA ETEM VA PARTICIPA LA EXPOZIȚIA BAU 2019

MAI MULTE

Echipa lui ETEM se pregătește în mod serios pentru participarea la BAU 2019, unul dintre cele mai prestigioase târguri de arhitectură, materiale și soluții de sistem. Evenimentul are loc la fiecare doi ani în München, Germania și a devenit o platformă eficientă de afaceri pentru industria construcțiilor pe plan internațional.  

Standul companiei ETEM va fi amplasat pe o suprafata de 72 mp. și poate fi găsit sub numărul 411 în sala nr. C1. Anul acestă, conceptul companiei constă în dorința de a prezenta soluții și produse specifice, care sunt adaptate tendințelor actuale și nevoilor arhitecturale în domeniul ingineriei fațadelor de clădiri. 

Compania ETEM va prezenta o gamă largă de produse care sunt gată să răspundă diferitelor cerințe ale diferitelor piețe internaționale. La expoziția BAU 2019, compania va prezenta câteva dintre cele mai recente soluții sale de sistem - soluții de protecție solară cu control automat, combinate cu o fațadă suspendată E85, sistem de uși și ferestre E68 cu aripă ascunsă, ușă de intrare E75 cu folosirea unui material aplatizat, pergole special elaborate și altele. 

Târgul BAU va avea loc între 14 și 19 ianuarie 2019. Cele patru teme cheie selectate pentru a focaliza interesul participanților la BAU 2019, vor fi dedicate ultimelor inovații și soluții interdisciplinare pentru construcțiile comerciale și rezidențiale, precum și tendințele în mobilierul interior pentru renovarea și modernizarea spațiilor.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

19.11.2018

COMPANIA ЕТЕМ ÎNCEPE CREAREA UNEI BIBLIOTECI BIM

Accesul la biblioteca BIM a sistemului ETEM E85 îl puteți obține după ce Vă înregistrați în site-ul nostru accesibil pentru versiunile Autodesk Revit din 2019 până la 2016
CITESTE MAI MULT
14.11.2018

COMPANIA ETEM S-A PREZENTAT CU SUCCES LA FORUMUL AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

ACCENTUL ÎN PREZENTAREA PRODUSELOR COMPANIEI ETEM A FOST PUS PE GAMA LARGĂ DE PROFILE DIN ALUMINIU GATĂ FABRICATE ȘI SEMIFABRICATE, DESTINATE INDUSTRIEI AUTO
CITESTE MAI MULT
30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
CITESTE MAI MULT