ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
27.2.2018

CONFERINTA ETEM BUSINESS PARTNERS, BUCHAREST

MAI MULTE

“Dati-mi un punct de sprijin si voi inalta pamantul.”

                                                           Arhimede

Arta de a construi provine dintr-o viziune individuala ce ulterior se transpune intr-un proces de creatie colectiva.

Arta de a crea si de a se reflecta ca proiect final a fost intotdeauna de mare interes pentru publicul larg. Am avut ocazia sa intalnim oameni remarcabili cu o experienta vasta cat si lucrarile acestora cu renume pe plan mondial.

ETEM vine in intampinare cu sisteme flexibile ce pot fi utilizate in conditii usoare.

Proiectele a caror complexitate necesita o productie customizata, dorinta de a depasi asteptarile clientilor din toata lumea, pentru Etem, inseamna intotdeauna o provocare.

In viziunea lui Winston Churchill : “Noi acordam definitie cladirilor, asadar, acestea ne definesc pe noi insine”.

Proiecte ce au inceput cu o prima trasare a minei pe hartie ce pareau dificil de transpus in realitate, au ajuns sa fie in centrul admiratiei denotand inspiratie si o motivatie catre perseverenta .

Ne intrebam ce ar urma dupa “imposibil” ? Raspunsul este : Solutii noi - Inovatia de a crea.

Arhitectura ar trebui sa vorbeasca despre timpul si locul sau dar sa tinda catre eternitate.

Acestea fiind spuse, avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM BUSINESS PARTNER, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC (Bulevardul Poligrafiei Nr. 3-5, sector 1)

Scopul acestui eveniment a fost dedicat cunoasterii dar si impartasirea experientei ce reprezinta punctul unde se intalnesc la un loc: trecutul, prezentul cat si viitorul artei in domeniul constructiilor.

Aflata la prima editie, conferinta este deschisa specialistilor din companiile ce desfasoara activitati in aceasta bransa: Producatorilor de Aluminiu & PVC, Firmelor de Constructie,  Serviciilor Specializate in Executie & Montaj, Antreprenorilor si Arhitectilor.

 

Evenimentul aduce impreuna profesionisti de renume din domeniul constructiilor, arhitecturii si ingineriei.

Veti avea ocazia sa cunoasteti in detaliu sistemele pe care le producem, sa primiti informatii utile privind solutiile practice, noutatile gamei de produse, proiecte derulate din intreaga lume in termeni tehnici si multe altele.  Nu in ultimul rand, avem oportunitatea sa ne reintalnim si sa cunoasteti echipa ETEM, atat din Romania cat si din Bulgaria, Grecia.

Asteptam sa ne onorati cu prezenta in cadrul acestui eveniment.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

6.3.2019

ETEM CU SUCCES A PREZENTAT PROIECTUL INDEWAG LA „ZILELE EUROPENE ALE INDUSTRIEI”

ЕТЕМ cu succes a prezentat proiectul InDeWaG la „Zilele europene ale industriei”, organizate de Comisie Europeană în capitala Europei - Bruxelles
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM S-A PREZENTAT CU SUCCES LA EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ BAU

ЕТЕМ cu succes a prezentat deciziile sale la expoziția internațională BAU, care a avut loc de la 14 până la 19 ianuarie la Munchen, Germania
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM BULGARIA SEPARĂ PRODUCEREA PROFILELOR DIN ALUMINIU EXTRUDAT

Filiala societății Viohalco SA, Etem Bulgaria, a luat decizie de separarea producerii profilelor din aluminiu extrudat și prelucrarea suplimentară a profilelor din aluminiu, încheind contract de investiție cu Gestamp.
CITESTE MAI MULT
19.11.2018

COMPANIA ЕТЕМ ÎNCEPE CREAREA UNEI BIBLIOTECI BIM

Accesul la biblioteca BIM a sistemului ETEM E85 îl puteți obține după ce Vă înregistrați în site-ul nostru accesibil pentru versiunile Autodesk Revit din 2019 până la 2016
CITESTE MAI MULT