ETEM Logo
Inchide
27.2.2018

CONFERINTA ETEM BUSINESS PARTNERS, BUCHAREST

MAI MULTE

“Dati-mi un punct de sprijin si voi inalta pamantul.”

                                                           Arhimede

Arta de a construi provine dintr-o viziune individuala ce ulterior se transpune intr-un proces de creatie colectiva.

Arta de a crea si de a se reflecta ca proiect final a fost intotdeauna de mare interes pentru publicul larg. Am avut ocazia sa intalnim oameni remarcabili cu o experienta vasta cat si lucrarile acestora cu renume pe plan mondial.

ETEM vine in intampinare cu sisteme flexibile ce pot fi utilizate in conditii usoare.

Proiectele a caror complexitate necesita o productie customizata, dorinta de a depasi asteptarile clientilor din toata lumea, pentru Etem, inseamna intotdeauna o provocare.

In viziunea lui Winston Churchill : “Noi acordam definitie cladirilor, asadar, acestea ne definesc pe noi insine”.

Proiecte ce au inceput cu o prima trasare a minei pe hartie ce pareau dificil de transpus in realitate, au ajuns sa fie in centrul admiratiei denotand inspiratie si o motivatie catre perseverenta .

Ne intrebam ce ar urma dupa “imposibil” ? Raspunsul este : Solutii noi - Inovatia de a crea.

Arhitectura ar trebui sa vorbeasca despre timpul si locul sau dar sa tinda catre eternitate.

Acestea fiind spuse, avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM BUSINESS PARTNER, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC (Bulevardul Poligrafiei Nr. 3-5, sector 1)

Scopul acestui eveniment a fost dedicat cunoasterii dar si impartasirea experientei ce reprezinta punctul unde se intalnesc la un loc: trecutul, prezentul cat si viitorul artei in domeniul constructiilor.

Aflata la prima editie, conferinta este deschisa specialistilor din companiile ce desfasoara activitati in aceasta bransa: Producatorilor de Aluminiu & PVC, Firmelor de Constructie,  Serviciilor Specializate in Executie & Montaj, Antreprenorilor si Arhitectilor.

 

Evenimentul aduce impreuna profesionisti de renume din domeniul constructiilor, arhitecturii si ingineriei.

Veti avea ocazia sa cunoasteti in detaliu sistemele pe care le producem, sa primiti informatii utile privind solutiile practice, noutatile gamei de produse, proiecte derulate din intreaga lume in termeni tehnici si multe altele.  Nu in ultimul rand, avem oportunitatea sa ne reintalnim si sa cunoasteti echipa ETEM, atat din Romania cat si din Bulgaria, Grecia.

Asteptam sa ne onorati cu prezenta in cadrul acestui eveniment.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
CITESTE MAI MULT
15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie.
CITESTE MAI MULT
11.12.2017

ETEM A SUSTINUT CONGRESUL EUROPEAN AL ALUMINIULUI

În ultimii ani, ETEM a devenit un furnizor important de profile din aluminiu pentru industria de automobile și este important ca firma să urmărească tendințele și inovațiile recente din industrie
CITESTE MAI MULT