ETEM Logo
Inchide
15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

MAI MULTE

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie. Documentul este o parte importantă a politicii pe care compania o dezvoltă ca răspuns la schimbările climatice globale și nevoia tot mai mare de materiale de construcție durabile.

Declarația de mediu a companiei ETEM oferă investitorilor o idee clară despre impactul de mediu al profilelor de aluminiu ale companiei și permite compararea cu produse alternative.

Luând în considerare toate acestea, îndrăznim să spunem că, crearea și publicarea unui EPD este un alt pas înainte în eforturile depuse de catre ETEM de a menține produse de înaltă calitate, cu un impact limitat asupra mediului. În același timp, ETEM este prima companie din Bulgaria care înregistrează o declarație pentru produse ecologice în sistemul EPD® internațional și doar a doua companie bulgără ce deține o astfel de declaratie.

Declarația de mediu a produsului ETEM este un document elaborat în conformitate cu standardele și normele internaționale, care oferă informații despre impactul asupra mediului al producerii și transportului materialelor și energiei folosite, precum și asupra deșeurilor generate din activitate.

Informațiile prezentate în declarație se bazează pe evaluarea ciclului de viață (LCA) a produselor. Această metodă permite evaluarea impactului unui produs asupra mediului înconjurător, inclusiv extracția materiilor prime, producția de materiale, fabricarea produselor, construcția și utilizarea și tratamentul ulterior al produsului după expirarea acestora. Versiunea finală a EPD a fost verificată de un evaluator terț, autorizat de organizația editorială - The EPD® System International.

Puteți găsi Declarația aici: http://docs.etem.com/electronic-preview_epd-declaration-1/

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
CITESTE MAI MULT
27.2.2018

CONFERINTA ETEM BUSINESS PARTNERS, BUCHAREST

Acestea fiind spuse, avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM BUSINESS PARTNER, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC
CITESTE MAI MULT
11.12.2017

ETEM A SUSTINUT CONGRESUL EUROPEAN AL ALUMINIULUI

În ultimii ani, ETEM a devenit un furnizor important de profile din aluminiu pentru industria de automobile și este important ca firma să urmărească tendințele și inovațiile recente din industrie
CITESTE MAI MULT