ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

MAI MULTE

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie. Documentul este o parte importantă a politicii pe care compania o dezvoltă ca răspuns la schimbările climatice globale și nevoia tot mai mare de materiale de construcție durabile.

Declarația de mediu a companiei ETEM oferă investitorilor o idee clară despre impactul de mediu al profilelor de aluminiu ale companiei și permite compararea cu produse alternative.

Luând în considerare toate acestea, îndrăznim să spunem că, crearea și publicarea unui EPD este un alt pas înainte în eforturile depuse de catre ETEM de a menține produse de înaltă calitate, cu un impact limitat asupra mediului. În același timp, ETEM este prima companie din Bulgaria care înregistrează o declarație pentru produse ecologice în sistemul EPD® internațional și doar a doua companie bulgără ce deține o astfel de declaratie.

Declarația de mediu a produsului ETEM este un document elaborat în conformitate cu standardele și normele internaționale, care oferă informații despre impactul asupra mediului al producerii și transportului materialelor și energiei folosite, precum și asupra deșeurilor generate din activitate.

Informațiile prezentate în declarație se bazează pe evaluarea ciclului de viață (LCA) a produselor. Această metodă permite evaluarea impactului unui produs asupra mediului înconjurător, inclusiv extracția materiilor prime, producția de materiale, fabricarea produselor, construcția și utilizarea și tratamentul ulterior al produsului după expirarea acestora. Versiunea finală a EPD a fost verificată de un evaluator terț, autorizat de organizația editorială - The EPD® System International.

Puteți găsi Declarația aici: http://docs.etem.com/electronic-preview_epd-declaration-1/

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

19.11.2018

COMPANIA ЕТЕМ ÎNCEPE CREAREA UNEI BIBLIOTECI BIM

Accesul la biblioteca BIM a sistemului ETEM E85 îl puteți obține după ce Vă înregistrați în site-ul nostru accesibil pentru versiunile Autodesk Revit din 2019 până la 2016
CITESTE MAI MULT
14.11.2018

COMPANIA ETEM VA PARTICIPA LA EXPOZIȚIA BAU 2019

TÂRGUL BAU VA AVEA LOC ÎNTRE 14 ȘI 19 IANUARIE 2019
CITESTE MAI MULT
14.11.2018

COMPANIA ETEM S-A PREZENTAT CU SUCCES LA FORUMUL AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

ACCENTUL ÎN PREZENTAREA PRODUSELOR COMPANIEI ETEM A FOST PUS PE GAMA LARGĂ DE PROFILE DIN ALUMINIU GATĂ FABRICATE ȘI SEMIFABRICATE, DESTINATE INDUSTRIEI AUTO
CITESTE MAI MULT
30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT