ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
7.6.2019

EТЕМ A DEVENIT MEMBRUAL CONSILIULUIPENTRU CLĂDIRI ÎNALTE ȘI MEDIU URBAN CTBUH

MAI MULTE

Compania ЕТЕМ a aderat în mod oficialla asociația internațională profesionalăConsiliu pentru Clădiri ÎnalteșiMediu Urban (CTBUH - Council on Tall Buildings and Urban Habitat). Asociația CTBUHeste înființată în anul 1969 și își propune ca scop să promoveze schimbul de informații actualizate privind clădirile înalte din întreaga lume prin intermediul publicațiilor, cercetărilor, evenimentelor, grupurilor de lucru, resurselor web și  al unei rețele extinse de reprezentanți internaționali.

Asocierea companiei ETEM cu organizația de experți face parte din strategia companiei de a urmări tendințele recente în domeniul construcțiilor clădirilor înalte și al dezvoltării durabile a mediului urban, pentru a satisface nevoile specifice fiecărei piețe și pentru a oferi soluții de sistem moderne în realizarea celor mai îndrăznețe proiecte. Compania dezvoltă și oferă soluții de sistem de ultimă generație pentru clădiri înalte, care sunt aplicate cu succes în proiecte din întreaga lume.

Soluțiile de fațadă ale companiei ETEM sunt aplicate și în construcția celor mai înalte clădiri din Bulgaria. Turnul Sky Fort din Sofia, unde compania opereaza in prezent, este una dintre aceste soluții. Zgârie-norul va fi al doilea edificiu al complexului SofiaCapitalCity și va avea o înălțime de 202 de metri. Înainte de aceasta, compania ETEM a participat activ la realizarea proiectului de construcție pe scară largă Capital Fort, care este prima clădire înaltă din cadrul proiectului și are o înălțime de 126 de metri. În învelișul clădirii al noului zgârie-nori din Sofia va fi reintrodus sistemul modular de fațadă E99, dezvoltat special. Cu înălțimea sa planificată, fațada turnului Sky Fort va avea forme interesante și provocatoare, pentru care echipa companiei ETEM a găsit cele mai bune soluții de sistem.

Experții multidisciplinari ai companiei vor fi, de asemenea, implicați activ în activitatea științifică a Consiliului pentru clădiri înalte și pentru mediu urban. În această organizație non-guvernamentală fac schimb de experiență și de practici utile în domeniul proiectelor de zgârie-nori peste 2 milioane de profesioniști, printre care antreprenori, finanțatori, arhitecți, ingineri, planificatori urbani, furnizori și alți specialiști a căror activitate este legată de crearea de orașe durabile.

Conform celor mai recente date furnizate de asociația CTBUH, în prezent în lume există 133 de zgârie-nori ultra-înalți cu înălțime de peste 300 de metri. Trei sferturi dintre aceștia au fost construiți în ultimii 10 ani. Se așteaptă ca în următorii câțiva ani să fie construiți din același grup încă 20 de zgârie-nori, iar într-un an sau în doi, vor înălța corpuri  încă 7 clădiri super-înalte, cu înălțimi de peste 420 de metri.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

28.11.2019

CEA DE A CINCEA EDIȚIE A CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE DE FAȚADĂ ORGANIZATĂ DE SOCIETATEA ЕТЕМ A ADUNAT PERSONALITĂȚI DE FAIMĂ MONDIALĂ ÎN DOMENIUL ARHITECTURII

Arhitectul Miron Mutiaba a prezentat prima din lume clădire cu exoschelet într-o formă liberă
CITESTE MAI MULT
22.11.2019

ЕТЕМ INCLUDE ÎN PORTOFOLIUL SĂUSISTEMELE LUI HYLINE

Compania va devenireprezentantul exclusiv al brandului pentru Europa de Sud-Est
CITESTE MAI MULT
12.9.2019

URMEAZĂ A AVEA LOC CEA DE CINCEA CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE INGINERIE A FAȚADEI ETEM

Digitalizarea și automatizarea în domeniul arhitecturii vor fi printre accentele programului
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM CU SUCCES A PREZENTAT PROIECTUL INDEWAG LA „ZILELE EUROPENE ALE INDUSTRIEI”

ЕТЕМ cu succes a prezentat proiectul InDeWaG la „Zilele europene ale industriei”, organizate de Comisie Europeană în capitala Europei - Bruxelles
CITESTE MAI MULT