ETEM Logo
Inchide
14.11.2017

ETEM A PARTICIPAT CU SUCCES LA BATIMAT PARIS 2017

MAI MULTE

ETEM a prezentat cu succes produsele companiei la expoziția BATIMAT din Paris, eveniment ce a durat cinci zile. Este a doua oara cand ETEM a particpat la BATIMAT, prima data fiind la expoziția de construcție în 2015.

Evenimentul este cea mai mare expoziție de construcție din Franța și zona țărilor din Maghreb. Programul forumului a inclus un networking bogat cu conferințe pentru expozanți pe teme din industrie.

Produsul de interes a fost cel mai nou sistem de glisare din aluminiu - E78 "LESS FRAME MORE VIEW", a cărei lansare oficială va fi anuntata în curând.

Vizitatorii standului au fost atrași și de sistemul de uși E75 acoperit cu strat de pulbere aplicată din metal cat și sistemul de fațadă ventilata VARIO Lamella pentru instalarea lamelei din aluminiu produs de către ETEM.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
CITESTE MAI MULT
27.2.2018

CONFERINTA ETEM BUSINESS PARTNERS, BUCHAREST

Acestea fiind spuse, avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM BUSINESS PARTNER, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC
CITESTE MAI MULT
15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie.
CITESTE MAI MULT