ETEM Logo
Inchide
14.11.2017

ETEM A PARTICIPAT CU SUCCES LA BATIMAT PARIS 2017

MAI MULTE

ETEM a prezentat cu succes produsele companiei la expoziția BATIMAT din Paris, eveniment ce a durat cinci zile. Este a doua oara cand ETEM a particpat la BATIMAT, prima data fiind la expoziția de construcție în 2015.

Evenimentul este cea mai mare expoziție de construcție din Franța și zona țărilor din Maghreb. Programul forumului a inclus un networking bogat cu conferințe pentru expozanți pe teme din industrie.

Produsul de interes a fost cel mai nou sistem de glisare din aluminiu - E78 "LESS FRAME MORE VIEW", a cărei lansare oficială va fi anuntata în curând.

Vizitatorii standului au fost atrași și de sistemul de uși E75 acoperit cu strat de pulbere aplicată din metal cat și sistemul de fațadă ventilata VARIO Lamella pentru instalarea lamelei din aluminiu produs de către ETEM.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie.
CITESTE MAI MULT
11.12.2017

ETEM A SUSTINUT CONGRESUL EUROPEAN AL ALUMINIULUI

În ultimii ani, ETEM a devenit un furnizor important de profile din aluminiu pentru industria de automobile și este important ca firma să urmărească tendințele și inovațiile recente din industrie
CITESTE MAI MULT
23.11.2017

DEI CÂȘTIGĂ PREMIUL GOLD PENTRU CONSTRUIREA CU SISTEME DE ALUMINIU MARCA ETEM

DEI (Public Power Utilities Company) a fost distins cu Premiul de Aur la "Facilități Management Awards 2017", privind "renovarea și îmbunătățirea energetică" a unei clădiri din Kallithea, Atena Grecia.
CITESTE MAI MULT
17.11.2017

ETEM AT XENIA HOTEL TRADE SHOW

Vom prezenta o mare varietate de soluții pentru modelele minime, urbane, tradiționale atât pentru clădiri noi, cât și pentru renovări
CITESTE MAI MULT