ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
6.3.2019

ETEM BULGARIA SEPARĂ PRODUCEREA PROFILELOR DIN ALUMINIU EXTRUDAT

MAI MULTE

Filiala societății Viohalco SA, Etem Bulgaria, a luat decizie de separarea producerii profilelor din aluminiu extrudat și prelucrarea suplimentară a profilelor din aluminiu, încheind contract de investiție cu Gestamp.

Viohalco SA comunică, că Consiliul de directori filialei, deținute în întregime de el filiala Etem Bulgaria EAD („Etem Bulgaria"), societatea de extrudare în secțiunea de aluminiu al Viohalco SA, a decis pe 7 ianuarie 2019 separarea producerii profilelor extrudate și prelucrarea suplimentară a profilelor din aluminiu pentru industrie de automobile în două filiale Etem Bulgaria.

Decizia de mai sus va servi pentru scopurile acordului de investiție („Acord”), cu care Etem Bulgaria a încheiat contract cu Gestamp, un grup global de lider, specializat în proiectarea, prelucrarea și producerea componentelor din metal și sistemelor pentru industrie de automobile.  Ca o parte din acord vor fi create două întreprinderi mixte, care se vor concentra asupra extrudării și prelucrării suplimentare a profilelor din aluminiu pentru industrie de automobile, precum în acest program de investiție în următorii trei ani vor fi realizate aproape 30 milioane EUR pentru instalarea presei noi pentru extrudare și echipament pentru prelucrarea suplimentară a profilelor din aluminiu în Bulgaria.

Acordul va consolida poziția Etem Bulgaria în secțiunea de automobile și va dovedi, că firma poate reușit să răspundă cererii crescute de produse din aluminiu, urmând concepția și dezvoltările noi în industria auto.

Acordul, menționat mai sus, e sub rezerva autorizării din partea autorităților de reglementare europene și din Turcia privind protecția concurenței.

DESPRE VIOHALCO

Viohalco е o companie de holding belgiană a unui șir de companii lideri de prelucrarea metalelor în Europa.  Ea e înregistrată la Euronext Brussels (VIO) și Bursa de valori din Atena (BIO). Societatea Viohalco e specializată în producerea produselor din aluminiu, cupru, cabluri, oțel și țevi din oțel și e angajată cu dezvoltare stabilă de produse și decizii de calitate, inovatoare și cu valoare adăugată.  Cu puteri de producere în Grecia, Bulgaria, România, Rusia, Australia, fosta Republica Yugoslavă a Macedoniei, Turcia, Regatul Unit și Olanda, companiile Viohalco împreună generează venitul anual de 3,7 miliarde EUR.  Portofoliul Viohalco include un segment special dedicat tehnologiei și R&D, precum și serviciilor de reciclare și gestionare a deșeurilor. În plus, Viohalco și companiile sale au investiții imobiliare, în principal în Grecia, care generează venituri suplimentare prin dezvoltarea lor comercială.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

12.9.2019

URMEAZĂ A AVEA LOC CEA DE CINCEA CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE INGINERIE A FAȚADEI ETEM

Digitalizarea și automatizarea în domeniul arhitecturii vor fi printre accentele programului
CITESTE MAI MULT
7.6.2019

EТЕМ A DEVENIT MEMBRUAL CONSILIULUIPENTRU CLĂDIRI ÎNALTE ȘI MEDIU URBAN CTBUH

Compania ЕТЕМ a aderat în mod oficialla asociația internațională profesionalăConsiliu pentru Clădiri ÎnalteșiMediu Urban
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM CU SUCCES A PREZENTAT PROIECTUL INDEWAG LA „ZILELE EUROPENE ALE INDUSTRIEI”

ЕТЕМ cu succes a prezentat proiectul InDeWaG la „Zilele europene ale industriei”, organizate de Comisie Europeană în capitala Europei - Bruxelles
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM S-A PREZENTAT CU SUCCES LA EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ BAU

ЕТЕМ cu succes a prezentat deciziile sale la expoziția internațională BAU, care a avut loc de la 14 până la 19 ianuarie la Munchen, Germania
CITESTE MAI MULT