ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
6.3.2019

ETEM S-A PREZENTAT CU SUCCES LA EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ BAU

MAI MULTE

ЕТЕМ cu succes a prezentat deciziile sale la expoziția internațională BAU, care a avut loc de la 14 până la 19 ianuarie la Munchen, Germania.

Situat pe o suprafață de 72 m2 standul ETEM a prezentat soluții concrete și produse care sunt în concordanță cu tendințele arhitecturale actuale.

Echipa ETEM a prezentat vizitatorilor cele mai recente soluții de sistem - soluții automate de protecție solară în combinație cu fațada suspendată E85, sistem de uși și ferestre E68 cu aripă ascunsă, ușă de intrare E75 cu material aplatizat, pergole special concepute și alte.  Cel mai mare interes printre oaspeți de la stand a provocat sistemul de protecție solară cu posibilitate de telecomandă prin telefon mobil.

Potrivit organizatorilor din acest an, BAU 2019 a menționat mai multe realizări record. Pentru prima dată într-o zonă de expunere imensă de 200.000 de metri pătrați, 2250 de companii din 45 de țări și-au prezentat produsele și soluțiile pentru sectorul construcțiilor. Numărul de vizitatori din acest an a ajuns la 250.000, iar numărul de oaspeți străini din afara Germaniei a atins un nou maxim de 85.000.

Pe forum a fost anunțat un start nou al expoziției comerciale pentru soluții digitale în sectorul construcțiilor  – digitalBAU. Organizatorul evenimentului digital va fi Messe München în parteneriat cu Asociația Federală a Software-ului de construcție (Bundesverband Bausoftware – BVBS).

DigitalBAU se așteaptă să aibă loc pentru prima dată la Köln în perioada 11 februarie - 13 februarie 2020.

Echipa ETEM a mulțumit tuturor oaspeților expoziției, care au vizitat standul companiei. Ne vedem din nou la BAU 2021.

 

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

7.6.2019

EТЕМ A DEVENIT MEMBRUAL CONSILIULUIPENTRU CLĂDIRI ÎNALTE ȘI MEDIU URBAN CTBUH

Compania ЕТЕМ a aderat în mod oficialla asociația internațională profesionalăConsiliu pentru Clădiri ÎnalteșiMediu Urban
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM CU SUCCES A PREZENTAT PROIECTUL INDEWAG LA „ZILELE EUROPENE ALE INDUSTRIEI”

ЕТЕМ cu succes a prezentat proiectul InDeWaG la „Zilele europene ale industriei”, organizate de Comisie Europeană în capitala Europei - Bruxelles
CITESTE MAI MULT
6.3.2019

ETEM BULGARIA SEPARĂ PRODUCEREA PROFILELOR DIN ALUMINIU EXTRUDAT

Filiala societății Viohalco SA, Etem Bulgaria, a luat decizie de separarea producerii profilelor din aluminiu extrudat și prelucrarea suplimentară a profilelor din aluminiu, încheind contract de investiție cu Gestamp.
CITESTE MAI MULT
19.11.2018

COMPANIA ЕТЕМ ÎNCEPE CREAREA UNEI BIBLIOTECI BIM

Accesul la biblioteca BIM a sistemului ETEM E85 îl puteți obține după ce Vă înregistrați în site-ul nostru accesibil pentru versiunile Autodesk Revit din 2019 până la 2016
CITESTE MAI MULT