ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide
11.12.2017

ETEM A SUSTINUT CONGRESUL EUROPEAN AL ALUMINIULUI

MAI MULTE

Congresul european al aluminiului (EAC) este o platformă pentru furnizorii, precum și pentru partenerii tehnologici ai diferitelor industrii de producere și prelucrare a aluminiului. Evenimentul din acest an a avut loc în perioada 22-27 noiembrie la Düsseldorf, Germania, iar ETEM a susținut forumul ca sponsor principal.

La EAC 2017, cu tema "Aluminiul în ingineria auto - provocări și soluții", s-au prezentat diferitele aplicații posibile de aluminiu în producția de vehicule, împreună cu posibilele dezvoltări care vor face vehiculele viitorului mai ușoare și mai eficiente din punct de vedere energetic. Vorbitorii și participanții din industria aluminiului, furnizorii de componente pentru automobile, producătorii de echipamente originale, producătorii de mașini și ingineria mecanică au discutat evoluțiile inovatoare și noile tehnologii pentru ingineria auto a viitorului.

În ultimii ani, ETEM a devenit un furnizor important de profile din aluminiu pentru industria de automobile și este important ca firma să urmărească tendințele și inovațiile recente din industrie.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

19.11.2018

COMPANIA ЕТЕМ ÎNCEPE CREAREA UNEI BIBLIOTECI BIM

Accesul la biblioteca BIM a sistemului ETEM E85 îl puteți obține după ce Vă înregistrați în site-ul nostru accesibil pentru versiunile Autodesk Revit din 2019 până la 2016
CITESTE MAI MULT
14.11.2018

COMPANIA ETEM VA PARTICIPA LA EXPOZIȚIA BAU 2019

TÂRGUL BAU VA AVEA LOC ÎNTRE 14 ȘI 19 IANUARIE 2019
CITESTE MAI MULT
14.11.2018

COMPANIA ETEM S-A PREZENTAT CU SUCCES LA FORUMUL AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018

ACCENTUL ÎN PREZENTAREA PRODUSELOR COMPANIEI ETEM A FOST PUS PE GAMA LARGĂ DE PROFILE DIN ALUMINIU GATĂ FABRICATE ȘI SEMIFABRICATE, DESTINATE INDUSTRIEI AUTO
CITESTE MAI MULT
30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT