ETEM Logo
Inchide
11.12.2017

ETEM A SUSTINUT CONGRESUL EUROPEAN AL ALUMINIULUI

MAI MULTE

Congresul european al aluminiului (EAC) este o platformă pentru furnizorii, precum și pentru partenerii tehnologici ai diferitelor industrii de producere și prelucrare a aluminiului. Evenimentul din acest an a avut loc în perioada 22-27 noiembrie la Düsseldorf, Germania, iar ETEM a susținut forumul ca sponsor principal.

La EAC 2017, cu tema "Aluminiul în ingineria auto - provocări și soluții", s-au prezentat diferitele aplicații posibile de aluminiu în producția de vehicule, împreună cu posibilele dezvoltări care vor face vehiculele viitorului mai ușoare și mai eficiente din punct de vedere energetic. Vorbitorii și participanții din industria aluminiului, furnizorii de componente pentru automobile, producătorii de echipamente originale, producătorii de mașini și ingineria mecanică au discutat evoluțiile inovatoare și noile tehnologii pentru ingineria auto a viitorului.

În ultimii ani, ETEM a devenit un furnizor important de profile din aluminiu pentru industria de automobile și este important ca firma să urmărească tendințele și inovațiile recente din industrie.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

23.11.2017

DEI CÂȘTIGĂ PREMIUL GOLD PENTRU CONSTRUIREA CU SISTEME DE ALUMINIU MARCA ETEM

DEI (Public Power Utilities Company) a fost distins cu Premiul de Aur la "Facilități Management Awards 2017", privind "renovarea și îmbunătățirea energetică" a unei clădiri din Kallithea, Atena Grecia.
CITESTE MAI MULT
17.11.2017

ETEM AT XENIA HOTEL TRADE SHOW

Vom prezenta o mare varietate de soluții pentru modelele minime, urbane, tradiționale atât pentru clădiri noi, cât și pentru renovări
CITESTE MAI MULT
14.11.2017

ETEM A PARTICIPAT CU SUCCES LA BATIMAT PARIS 2017

Produsul de interes a fost cel mai nou sistem de glisare din aluminiu - E78 "LESS FRAME MORE VIEW"
CITESTE MAI MULT
13.11.2017

INDUSTRIA METALURGICĂ BULGARA A SARBATORIT "ZIUA METALURGISTULUI" LA SEDIUL ETEM ÎN SOFIA

Vicepremierul Tomislav Donchev, care a fost printre invitații speciali ai evenimentului, a declarat că țara nu va împiedica, ci va ajuta industria
CITESTE MAI MULT