ETEM Logo
Inchide
11.12.2017

ETEM A SUSTINUT CONGRESUL EUROPEAN AL ALUMINIULUI

MAI MULTE

Congresul european al aluminiului (EAC) este o platformă pentru furnizorii, precum și pentru partenerii tehnologici ai diferitelor industrii de producere și prelucrare a aluminiului. Evenimentul din acest an a avut loc în perioada 22-27 noiembrie la Düsseldorf, Germania, iar ETEM a susținut forumul ca sponsor principal.

La EAC 2017, cu tema "Aluminiul în ingineria auto - provocări și soluții", s-au prezentat diferitele aplicații posibile de aluminiu în producția de vehicule, împreună cu posibilele dezvoltări care vor face vehiculele viitorului mai ușoare și mai eficiente din punct de vedere energetic. Vorbitorii și participanții din industria aluminiului, furnizorii de componente pentru automobile, producătorii de echipamente originale, producătorii de mașini și ingineria mecanică au discutat evoluțiile inovatoare și noile tehnologii pentru ingineria auto a viitorului.

În ultimii ani, ETEM a devenit un furnizor important de profile din aluminiu pentru industria de automobile și este important ca firma să urmărească tendințele și inovațiile recente din industrie.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
CITESTE MAI MULT
27.2.2018

CONFERINTA ETEM BUSINESS PARTNERS, BUCHAREST

Acestea fiind spuse, avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM BUSINESS PARTNER, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC
CITESTE MAI MULT
15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie.
CITESTE MAI MULT