ETEM Logo
Inchide
27.10.2017

ETEM VA PARTICIPA LA EXPOZITIA BATIMAT

MAI MULTE

Intre 6 si 10 Noiembrie 2017, ETEM va participa la Expozitia BATIMAT ce va avea loc in Paris, Franta. Standul companiei va fi localizat in Hala 5A sub numarul K64.
Batimat este industria de leading la nivel international cu peste 350.000 vizitatori din intreaga lume. Factorii de decizie si managerii de proiect se aduna la un loc pentru alegerea de parteneri si pentru a cerceta produse si solutii pentru cladirile prezente cat si cele ce urmeaza a fi construite.

In acest an forumul va include un program dezvoltat si conferinte pentru expozitii cu tematica pe industrie.  Zonele de demonstratii va oferi vizitatorilor oportunitatea de a urmari si invata despre cele mai noi produse, solutii tehnice si servicii.

Pentru prima oara, ETEM va fi prezent cu ultimul sistem de glisanta – E78 ‘’Rama redusa, priveliste mai mare”.
Vizitatorii nostri vor putea vedea si alte sisteme marca ETEM precum ar fi: E75 pentru Usi fara urme, E68, E45 si E50. Din gama fatade ventilate vor fi prezente sistemele : Vario Lamella si Bravo W.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

23.11.2017

DEI CÂȘTIGĂ PREMIUL GOLD PENTRU CONSTRUIREA CU SISTEME DE ALUMINIU MARCA ETEM

DEI (Public Power Utilities Company) a fost distins cu Premiul de Aur la "Facilități Management Awards 2017", privind "renovarea și îmbunătățirea energetică" a unei clădiri din Kallithea, Atena Grecia.
CITESTE MAI MULT
17.11.2017

ETEM AT XENIA HOTEL TRADE SHOW

Vom prezenta o mare varietate de soluții pentru modelele minime, urbane, tradiționale atât pentru clădiri noi, cât și pentru renovări
CITESTE MAI MULT
14.11.2017

ETEM A PARTICIPAT CU SUCCES LA BATIMAT PARIS 2017

Produsul de interes a fost cel mai nou sistem de glisare din aluminiu - E78 "LESS FRAME MORE VIEW"
CITESTE MAI MULT
13.11.2017

INDUSTRIA METALURGICĂ BULGARA A SARBATORIT "ZIUA METALURGISTULUI" LA SEDIUL ETEM ÎN SOFIA

Vicepremierul Tomislav Donchev, care a fost printre invitații speciali ai evenimentului, a declarat că țara nu va împiedica, ci va ajuta industria
CITESTE MAI MULT