ETEM Logo
Inchide
27.10.2017

ETEM VA PARTICIPA LA EXPOZITIA BATIMAT

MAI MULTE

Intre 6 si 10 Noiembrie 2017, ETEM va participa la Expozitia BATIMAT ce va avea loc in Paris, Franta. Standul companiei va fi localizat in Hala 5A sub numarul K64.
Batimat este industria de leading la nivel international cu peste 350.000 vizitatori din intreaga lume. Factorii de decizie si managerii de proiect se aduna la un loc pentru alegerea de parteneri si pentru a cerceta produse si solutii pentru cladirile prezente cat si cele ce urmeaza a fi construite.

In acest an forumul va include un program dezvoltat si conferinte pentru expozitii cu tematica pe industrie.  Zonele de demonstratii va oferi vizitatorilor oportunitatea de a urmari si invata despre cele mai noi produse, solutii tehnice si servicii.

Pentru prima oara, ETEM va fi prezent cu ultimul sistem de glisanta – E78 ‘’Rama redusa, priveliste mai mare”.
Vizitatorii nostri vor putea vedea si alte sisteme marca ETEM precum ar fi: E75 pentru Usi fara urme, E68, E45 si E50. Din gama fatade ventilate vor fi prezente sistemele : Vario Lamella si Bravo W.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
CITESTE MAI MULT
27.2.2018

CONFERINTA ETEM BUSINESS PARTNERS, BUCHAREST

Acestea fiind spuse, avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM BUSINESS PARTNER, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC
CITESTE MAI MULT
15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie.
CITESTE MAI MULT