ETEM Logo
Inchide
10.8.2017

NORME NOI DE INSTALARE PENTRU ETALBOND® IN ANUMITE CLADIRI

MAI MULTE

Producătorul materialului compozit etalbond®, ELVAL COLOR, adoptă o nouă politică cu etalbond®. Toate clădirile noi identificate ca fiind critice ar putea beneficia de materialul etalbond® cu un grad mai ridicat de incombustibilitate, chiar dacă noile standarde permit aplicarea materialelor compozite din aluminiu cu un grad mai scăzut.

Normele recent acceptate urmăresc necesitatea unor soluții mai durabile pentru placarea fațadelor care ar putea schimba nu numai aspectul clădirilor, ci și calitatea vieții locuitorilor.

Compania va aplica o politică strictă și nu va oferi etalbond® cu miez PE pentru centre comerciale, clădiri cu o înălțime mai mare de 18 metri și clădirile foarte frecventate, cum ar fi universități, aeroporturi, stații de metrou, stații, stadioane, sali de sport, etc.

Pentru astfel de clădiri vor fi oferite numai etalbond® FR de o clasă superioară împreună cu cel mai recent panou compozit etalbond® A2. Etalbond® A2 este soluția cea mai recentă pentru a răspunde stimulării publice pentru o schimbare durabilă și un impact pozitiv în construcția de noi generații de proiecte și clădiri.

Panoul compozit etalbond® A2 este alcătuit din miez mineral 94%, ceea ce îl face aproape complet necombustibil, respectând cele mai severe norme europene de protecție împotriva incendiilor, EN 13501-1.

Caracteristicile sale fac din acesta un material extrem de potrivit pentru clădirile înalte și foarte aglomerate, cum ar fi centrele comerciale și de birouri, diferite instituții, spitale, școli sau clădiri de înaltă tehnologie.

Compania este ferm convinsă că politica comercială va continua cu cele mai înalte standarde posibile în asigurarea unui mediu sigur și sănătos.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie.
CITESTE MAI MULT
11.12.2017

ETEM A SUSTINUT CONGRESUL EUROPEAN AL ALUMINIULUI

În ultimii ani, ETEM a devenit un furnizor important de profile din aluminiu pentru industria de automobile și este important ca firma să urmărească tendințele și inovațiile recente din industrie
CITESTE MAI MULT
23.11.2017

DEI CÂȘTIGĂ PREMIUL GOLD PENTRU CONSTRUIREA CU SISTEME DE ALUMINIU MARCA ETEM

DEI (Public Power Utilities Company) a fost distins cu Premiul de Aur la "Facilități Management Awards 2017", privind "renovarea și îmbunătățirea energetică" a unei clădiri din Kallithea, Atena Grecia.
CITESTE MAI MULT
17.11.2017

ETEM AT XENIA HOTEL TRADE SHOW

Vom prezenta o mare varietate de soluții pentru modelele minime, urbane, tradiționale atât pentru clădiri noi, cât și pentru renovări
CITESTE MAI MULT