ETEM Logo
Inchide
10.8.2017

NORME NOI DE INSTALARE PENTRU ETALBOND® IN ANUMITE CLADIRI

MAI MULTE

Producătorul materialului compozit etalbond®, ELVAL COLOR, adoptă o nouă politică cu etalbond®. Toate clădirile noi identificate ca fiind critice ar putea beneficia de materialul etalbond® cu un grad mai ridicat de incombustibilitate, chiar dacă noile standarde permit aplicarea materialelor compozite din aluminiu cu un grad mai scăzut.

Normele recent acceptate urmăresc necesitatea unor soluții mai durabile pentru placarea fațadelor care ar putea schimba nu numai aspectul clădirilor, ci și calitatea vieții locuitorilor.

Compania va aplica o politică strictă și nu va oferi etalbond® cu miez PE pentru centre comerciale, clădiri cu o înălțime mai mare de 18 metri și clădirile foarte frecventate, cum ar fi universități, aeroporturi, stații de metrou, stații, stadioane, sali de sport, etc.

Pentru astfel de clădiri vor fi oferite numai etalbond® FR de o clasă superioară împreună cu cel mai recent panou compozit etalbond® A2. Etalbond® A2 este soluția cea mai recentă pentru a răspunde stimulării publice pentru o schimbare durabilă și un impact pozitiv în construcția de noi generații de proiecte și clădiri.

Panoul compozit etalbond® A2 este alcătuit din miez mineral 94%, ceea ce îl face aproape complet necombustibil, respectând cele mai severe norme europene de protecție împotriva incendiilor, EN 13501-1.

Caracteristicile sale fac din acesta un material extrem de potrivit pentru clădirile înalte și foarte aglomerate, cum ar fi centrele comerciale și de birouri, diferite instituții, spitale, școli sau clădiri de înaltă tehnologie.

Compania este ferm convinsă că politica comercială va continua cu cele mai înalte standarde posibile în asigurarea unui mediu sigur și sănătos.

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
CITESTE MAI MULT
27.2.2018

CONFERINTA ETEM BUSINESS PARTNERS, BUCHAREST

Acestea fiind spuse, avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM BUSINESS PARTNER, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC
CITESTE MAI MULT
15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie.
CITESTE MAI MULT