ETEM Logo
Inchide
27.3.2018

NOUL SISTEM DE GLISANTA E32

MAI MULTE

Noul sistem cu rupere termică E32 este cel mai bun din piață în ceea ce privește eficiența costurilor din clasa sa și este ideal pentru montatori.
Cu un design inteligent, cu piese mult mai simple și cea mai ușoară construcție din aluminiu din clasa sa, sistemul E32 permite fabricarea și instalarea mai ușoară și rapidă, în comparație cu alte produse similare. Pentru programul de instalare a carcaselor, acest lucru se traduce într-un timp mai scurt de instalare și un flux de lucru fără probleme.
Secțiunile sistemului sunt de 32 mm lățime și secțiuni de poliamidă între 16 mm și 28 mm, ideale pentru deschideri de dimensiuni medii. Proiectul inovator al sistemului, cu caracteristici precum ghidajele înguste, de la 76 mm la 107 mm lățime și de 31 mm înălțime, îl face ideal pentru montarea si ascunderea caii de rulare in pardoseala. Calea de rulare este din inox la partea inferioară si garantează funcționarea ușoară, netedă și fără probleme a cercevelei.
Noul E32 are cel mai îngust ghid din piață, putând astfel fi ușor instalat chiar și în cele mai înguste deschideri, fără rutare excesivă a peretelui sau reparații.
Sistemul este disponibil cu profile personalizate pentru blocare standard sau blocare pe interior, pentru o funcționare mai ușoară și pentru a economisi de timp pentru instalare.
Numărul mare de configurații E32 permite aplicațiile sale pe aproape toate tipurile de inchideri. Astfel asigurăm uniformitatea și aspectul standardizat pentru utilizatorii finali și facilităm munca producătorului.
 
Specificatii tehnice:
Lățime (adâncimea minimă): 32 mm
Min. înălțimea secțiunii: 82 mm
Min. înălțimea ghidajului: 31 mm
Grosimea glazurii: 22 - 24 mm
 
Limitări:
Max. înălțimea secțiunii 2300 mm
Max. lățimea secțiunii 1600 mm
 
Dimensiuni maxime combinate:
Pentru înălțimea secțiunii 2300 mm, lățimea este de până la 1300 mm
Pentru lățimea secțiunii 1600 mm, înălțimea este de până la 1500 mm

CITESTE MAI MULT

ALTE STIRI

30.3.2018

Conferinta ETEM BUSINESS PARTNERS

Pe data de 22.03.18 a avut loc prima editie a conferintei ETEM BUSINESS PARTNERS.
CITESTE MAI MULT
27.2.2018

CONFERINTA ETEM BUSINESS PARTNERS, BUCHAREST

Acestea fiind spuse, avem placerea de a va invita sa participati, in data de 22 Martie, in cadrul conferintei ETEM BUSINESS PARTNER, incepand cu orele 09:30, Sala Ramada EUROPE, HOTEL RAMADA BUCHAREST PARC
CITESTE MAI MULT
15.2.2018

DECLARAȚIA ETEM A PRODUSELOR DE MEDIU

La sfârșitul anului trecut, prin serviciile de consultanță denkstatt, ETEM a publicat o Declarație de Mediu al Produsului (EPD) pentru profilele arhitecturale din aluminiu produse de catre companie.
CITESTE MAI MULT
11.12.2017

ETEM A SUSTINUT CONGRESUL EUROPEAN AL ALUMINIULUI

În ultimii ani, ETEM a devenit un furnizor important de profile din aluminiu pentru industria de automobile și este important ca firma să urmărească tendințele și inovațiile recente din industrie
CITESTE MAI MULT