ETEM Logo
ETEM Logo
Inchide

ARHITECTURĂ

SISTEMELE ARHITECTURALE ETEM-CONCEPUTE SA INTALNEASCĂ ASTEPTĂRI MĂREȚE

Conform arhitectului roman Vitruvius – ce a oferit intregii lumi primul tratat in teorie arhitecturala : De Architectura- o construcție calitativă trebuie satisfacută in trei principii: durabilitate, utilitate si estetică.

Mai tarziu, arhitectul American Louis Sullivan, cunoscut ca fiind “părintele clădirilor zgarie-nori  ” a promovat conceptul de  “forma urmeaza funcția”. Intr-o eră cand estetica si funcționalitatea are o semnificație importantă in arhitectura moderna, ETEM oferă o colectie variată de sisteme pentru a intălni solicitările arhitecturale tradiționale si contemporane.

“Clădirile ar trebui sa serveasca oamenii, si niciodată in sensul opus” (John Portman)

Tocmai de aceea gama de produse ETEM pe structuri arhitecturale oferă o varietate imensă de soluții- fațade, ferestre, uşi, sisteme glisante, sisteme de umbrire, balustrade, si multe altele- ce serveşte arhitecților puterea ca ideile lor sa prinda viață.

Precum se oferă o gama largă de sisteme si soluții existente, ETEM poate crea sisteme dedicate pentru orice specificație, pentru a permite ca orice design să devină realitate.

ETEM poate asigura solicitarile pe ambele categorii de construcție pe piata rezidențială sau comercială, iar clienții pot beneficia de satifacerea nevoilor sale. Sistemele marca ETEM oferă flexibilitate, durabilitate si implinire la nivel inalt.

Un element fundamental al companiei ETEM a fost focusarea pe conservarea energiei ce s-a reflectat in noua generație de energie şi design-uri eficiente.

“Clădirile bune provin de la oamenii buni, iar toate problemele sunt soluționate cu un design bun” (Stephen Gardiner)

ARHITECTURĂ